Deelnemen   >   Informatie over de enquête

Deel uitmaken van het team

We hebben uw hulp nodig om het EPIDOGS project werkelijkheid te laten worden.

In de eerste fase stellen we een internationale database samen van alerting dogs. We willen ook dat eigenaars van non-alerting dogs deelnemen zodat we kunnen proberen om de verschillen te vinden tussen alerting en non-alerting dogs.

Indien u eigenaar bent van een hond, of het nu een assistentiehond of huisdier is, en u bent gediagnosticeerd met epilepsie, of u bent een ouder/wettelijke vertegenwoordiger van een kind of een persoon met een leerstoornis en epilepsie, zouden we u erg dankbaar zijn indien u wat van uw tijd kan besteden aan het invullen van onze enquête.

Gelieve voor het starten van de enquête zeker te zijn dat u de privacy- en confidentialiteitsvoorwaarden gelezen en begrepen heeft. U kan ons informatie- en toestemmingsformulier hier lezen. U kan ook een pdf-versie downloaden via de volgende link

Vragenlijst voor epilepsiepatiënten

Vragenlijst voor ouders en/of voogd van kinderen met epilepsie

Vragenlijst voor en legale vertegenwoordigers van een geestelijk gehandicapte personen met epilepsie

Het is mogelijk dat we nog hulp nodig zullen hebben in de toekomst. Kom zeker nog eens terug naar de website en vergeet niet ons te volgen op Twitter en Facebook voor meer informatie over volgende fases van ons onderzoek.

Bedankt!

© 2017 Ghent University

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon